Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Stockholm

BADRUMSRENOVERING

 

Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt badrum. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela projektet. Ett kvalitetsdokument som ger 10 års garanti på utfört arbete lämnas alltid efter slutfört arbete. Vi tar hela ansvaret för jobbet med allt från plattsättning, VVS, el-arbete, inredning till planlösning för badrummet. Läs mer om våra badrumsrenoveringar här.

VÅRT BADRUM TEAM

 

Oavsett vad vi gör och vilken position vi befattar i bolaget betraktar vi oss som ”lagspelare” för att kunna erbjuda våra kunder den excellenta servicen inom badrumsrenovering i Stockholm. Vårt engagemang, målmedvetenhet, kunskap och prestationer skall skapa en fast affärsmässig grund för vår och kundernas utveckling. Vår organisation samt var och ens befattning, roll och arbetsuppgift är under ständig förändring i takt med alla som sker i badrumsvärlden i Stockholm och inte minst i paritet med marknadens förutsättningar.

 

Bygg Vvs El Stockholm AB (org nr: 556893-8145) är vårat systerbolag som i sin tur är auktoriserade hos www.bkr.se

 

Läs mer om Bygg Vvs El Stockholm AB på www.bveab.se

© VVS-Rörtjänst Stockholm AB - Storholmsbackarna 90B, 127 43 Skärholmen | Växel +46 (0)8 55 444 300 | Mob +46 (0)70 752 48 43